Miksi valitsisit primulan leivän?

MIKSI VALITSISIT PRIMULAN LEIVÄN?

Ympäristöystävällisesti lähellä leivottua

Vaikka olemme valtakunnallinen toimija, pakasteleipomotuotteemme ovat lähileipää etenkin Uudenmaan markkina-alueelle. Sijaintimme ansiosta tuotteitamme ei tarvitse kuljettaa pitkiä matkoja, mikä vähentää kuljetusten aiheuttamia päästöjä. Myös raaka-aineemme, viljan, kuljetukset ovat minimaaliset. Suurin osa käyttämästämme viljasta tulee putkea pitkin viereisestä myllystä, näin vältämme turhia rekkakuljetuksia. Näin toimien tuotteidemme hiilijalanjälki on tuontileipää merkittävästi pienempi. Moderni tuotantoteknologia ja ympäristöystävällisyys korostuvat 2010 rakennetussa tehtaassamme, missä leivontatuotteemme valmistetaan mahdollisimman pienellä energia- ja materiaalihukalla. Tehtaassamme on lämmön-talteenottojärjestelmä, biojätteestä tehdään biokaasua ja materiaalit kierrätetään tehokkaasti. Kaikki on suunniteltu vastuullisesti aina suurista linjoista pieniin yksityiskohtiin, kuten energiansäästövalaisimien liiketunnistimiin ja sähköautojen latauspisteisiin.

Työtä suomalaisille

Valmistamme kaikki tuotteemme Suomessa, Järvenpäässä, ja käytämme aina kun mahdollista suomalaisia raaka-aineita ja pakkausmateriaaleja, varmistamme, että koko arvoketjumme antaa mahdollisimman paljon työtä suomalaisille.

Maaseutua ei voi tuoda

Ostamalla suomalaisten tilojen tuottamaa ruokaa tuet suomalaista maaseutua. Mikäli ostat tuontileipää vaikuttaa se suoraan suomalaisten maatilojen määrän vähenemiseen. Mieti itse, miksi kannattaa ostaa suomalaisia tuotteita.

Raaka-aineiden laatu

Kun käytämme suomalaisia raaka-aineita, voimme taata ettei joukossa ole geenimuunneltua viljaa tai muita geenimuunneltuja raaka-aineita. Haluamme varmistua siitä, että tiedät mitä syöt.

Hyvää Suomesta

Ruokaa omasta maastaSuurimmalla osalla tuotteistamme on Hyvää Suomesta –tunnus merkkinä raaka-aineiden kotimaisuudesta. Kaikki tuotteemme myös valmistetaan Suomessa.

Luomu

LuomuLuonnonmukainen viljely edistää luonnon monimuotoisuuden säilymistä ja vähentää kuluttajien saamaa kemikaalikuormaa. Haluamme Primulassa tarjota lämpimäisiä myös sinulle, joka olet kiinnostunut lähellä tuotetusta luomuruoasta. Leipomollamme on luomuhyväksyntä.

Tuoteturvallisuus

Food Safety SystemLaatu on koko henkilökuntamme yhteinen asia. Toimintamme laatu kattaa koko ketjun raaka-ainetarkastuksista tuotannon kaikkiin vaiheisiin. Analysoimme jatkuvasti sisäisten ja ulkoisten tarkastustemme tuloksia tuoteturvallisuuden ylläpitämiseksi. Toimimme tiiviissä yhteistyössä toimittajien, asiakkaiden sekä kuluttajien kanssa laatujärjestelmämme toimivuuden jatkuvan parantamisen varmistamiseksi. Laatutyömme tuloksena meille on myönnetty tammikuussa 2015 FSSC 22000 -laatusertifikaatti.

Käytämme sivustollamme evästeitä. Jatkamalla sivustolla, hyväksyt evästeiden tallentamisen laitteellesi. Lisätietoja