Primulalle myönnettiin BRCGS Food Safety -sertifikaatti

Leipomo Primulalle myönnettiin BRCGS Food Safety -sertifikaatti arvosanalla A. Olemme ylpeitä kuuluessamme suomalaisten elintarvikeyrityksien joukkoon, joilla on käytössään tämä arvostettu sertifikaatti. Välittäminen, laatu ja vastuullisuus ovat meille Primulassa tärkeitä arvoja, ja tässä ne näkyvät konkreettisina tuloksina. Pyrimme jatkuvasti parantamaan toimintaamme. Tällä pyrimme siihen, että olemme jatkossakin luotettava ja turvallinen tavarantoimittaja ja että toimintamme taso on […]

Uusi toimitusjohtaja aloittanut Leipomo Primula Oy:ssä

Leipomo Primula Oy:n hallitus on nimittänyt Leipomo Primula Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi Heikki Latvasen 14.8.2023 alkaen. Leipomo Primulan toimitusjohtajana on toiminut väliaikaisesti hallituksen puheenjohtaja Juha Salonen. Juha Salonen jatkaa edelleen yhtiön hallituksen puheenjohtajana.   ”Primula on yhtiönä kehittynyt viimevuosina hyvin ja on kestänyt sekä koronan että Venäjän hyökkäyssodan toimialalle aiheuttamat suuret haasteet. Tulevien vuosien tavoitteena on […]

Primula siirtyy BRC-standardiin

Primula siirtyy IFS Food -standardista BRCGS Food Safety -standardin mukaiseen laatujärjestelmään, sillä Suomessa ei ole tällä hetkellä IFS-auditoijia. Molemmat standardit ovat Global Food Safety Initiative (GFSI) -organisaation hyväksymiä standardeja, eli vaatimustasoltaan ja kattavuudeltaan korkeimmalla tasolla. Primulan IFS Food 7 -sertifikaatin voimassaoloaika päättyy 28.01.2023. BRCGS Food Safety 9 -sertifiointi on tarkoitus suorittaa syyskuussa 2023. Siirtymäaikana Primulassa […]

Avaamme uuden myymäläleipomon K-Citymarket Koivukylään Vantaalle 12.5.2022

Leipomo Primula Oy avaa uuden myymäläleipomon K-Citymarket Koivukylään Vantaalle 12.5.2022. Uuden uutukaisessa K-Citymarket Koivukylän Primula Lähileipomossamme haluamme tarjota vain tuoreimpia ja maukkaimpia leipiä ja leivonnaisia, raaka-aineista ja ajasta tinkimättä. Erityisosaamistamme ovat paikan päällä leivotut, uunituoreet, taikinajuureen käsin leivotut leivät, patongit ja sämpylät. Nämä tunnistat ”Juuresta leiväksi” -pusseista. Lähileipomostamme löydät myös tutut paikanpäällä paistolla viimeisteltävät PRIMULA […]

Mun juuret – Primula 1908

Pitkään levänneessä taikinassa yli 100-vuotiaat juuremme, Intohimomme käsien kautta uuniin, Aina parhaimmillaan tarjoiltu kutsumuksemme, Suoraan Bake Off -pisteisiin kaikkien saataville.

Järvenpäähän leipomollemme uusi upea pakkasvarasto​

Vuoden 2020 lopussa leipomollemme Järvenpäähän valmistui uusi moderni pakkasvarasto, joka tehostaa merkittävästi lähtevää logistiikkaamme. Kuljetusmatkojen lyhenemisen myötä muutos vähentää hiilijalanjälkeämme. Leipomo Primula Oy haluaa jatkuvasti pienentää toiminnasta aiheutuvaa ympäristökuormitusta. Ympäristöpolitiikkamme tärkeimmät tavoitteet ovat tunnistaminen, huomioiminen, vähentäminen.​

Primulan bake off –Artesaanisarjaan ensimmäisenä Suomessa herkullisia leipiä, jotka on leivottu juureen, täysin ilman lisättyä leivinhiivaa.​

Primulan uutuudet Artesaani Kaurainen patonki,  Artesaani Hapanjuurileipä, Artesaani Siemenkierreleipä, Artesaani Rukiinen Kauranjyväleipä ja Artesaani Juusto-valkosipulileipä ovat leivottu artesaaniperintöä kunnioittaen juureen, täysin ilman lisättyä leivinhiivaa! Hidas taikinalepo ja juureen leivonta antavat Artesaanileivillemme ominaisen aromin, kuohkeuden ja erinomaisen rakenteen. Artesaanileipämme viimeistellään aina käsin. ​

Primulalle IFS-sertifikaatti parhain arvosanoin

Leipomo Primula auditoitiin joulukuussa IFS Food 6 -standardin mukaisesti. Meille myönnettiin IFS-sertifikaatti parhain arvosanoin (Higher Level). ​ Olemme ylpeitä kuuluessamme harvalukuisten suomalaisten elintarvikeyrityksien joukkoon, joilla on käytössään tämä arvostettu parhaan kategorian sertifikaatti. ​ Välittäminen, laatu ja vastuullisuus ovat meille Primulassa tärkeitä arvoja, ja tässä ne näkyvät konkreettisina tuloksina. Pyrimme jatkuvasti parantamaan toimintaamme, ja tulemme myös mm. auditoimaan […]

Verkkosivumme käyttää evästeitä saadaksesi parhaan käyttökokemuksen. Jatkaessasi sivuston käyttöä hyväksyt evästeet. Lue lisää