Kuumat makkaraleivätValmistusaika noin 15 minuuttia |
---|
 | Valmistusaineet4 isoa viipaletta | Primula Artesaani Maalaisleipää | 1 | kananmuna | 1 prk | ruokakermaa | 100g | Chorizo-makkaraa tai muuta mausteista makkaraa | 6-8 kpl | keitettyjä perunoita | 1 varsi | kevätsipulia | 1/2 rasiaa (à 250 g) | kirsikkatomaatteja | 50g | rucolaa | | suolaa | | mustapippuria |
|
Valmistusohje
- Leikkaa maalaisleivästä neljä n. 1 cm:n paksuista viipaletta.
- Sekoita muna ja ruokakerma lautasella. Kasta leivät molemmin puolin muna-kermaseokseen. Paista pannulla tai grillin parilalevyllä rasvassa, kunnes leivät ovat kauniin ruskeat ja pinnalta rapeat. Siirrä leivät sivuun odottamaan.
- Viipaloi makkarat, keitetyt perunat ja kevätsipuli. Puolita kirsikkatomaatit.
- Paista makkara ja perunat pannulla, muurikalla tai grillissä. Lisää lopuksi sipuli, tomaatit ja rucola. Mausta suolalla ja pippurilla. Jos haluat lisää tulisuutta käytä sopivaa chilijauhetta tai chilirouhetta.
- Jaa makkara-perunaseos leipien päälle. Koristele muutamalla ruccola lehdellä.
|