Primulan työntekijät kertovat:
"Minkälaista meillä on olla töissä"

Työhyvinvointi

Primulassa on tällä hetkellä n. 30 työntekijää. Pienessä porukassa pidetään yllä hyvää me-henkeä, tiedonkulku on nopeaa, jokaiselle annetaan vastuuta ja jokainen pääsee tekemään monipuolisesti erilaisia tehtäviä. Työhyvinvointimme perustuu siihen, että jokainen kokee tuovansa tarpeellisen lisän yrityksemme menestykselle.
Työntekijämme kertovat siitä, millainen Primula on työpaikkana.

Satu Koski, myyntipäällikkö Helsingistä

”Tulin Perheleipureihin vuonna 2007 ja siirryin sitten yrityskaupan myötä Primulaan. Myyntipäällikkönä huolehdin keskusliikkeiden leipätarpeista ja toisaalta otan sieltä vastaan toiveita ja kehitysideoita. On hienoa tehdä suomalaisille leipää, varsinkin nyt kun Primula on alkanut tehdä ihan poikkeuksellisen hyviä paistopisteleipiä. Meillä on mukavan pieni ja kiva organisaatio, jossa kaikki auttaa toisiaan. Ja yksi Euroopan nykyaikaisimmistä leipomoista, josta olen tosi ylpeä!

Matti Sainio, pakkaaja Helsingistä

”Minä olen tällainen pitkän linjan leipomotyöläinen, kokemusta on yli 16 vuotta – ensin Eholla, sitten Perheleipureissa ja nyt vuoden verran Primulassa Järvenpäässä. Järvenpään leipomo on tosi hieno ja automatisoitu, ja työkaverit täällä on mukavia. Myös työn osaaminen vaikuttaa viihtymiseen, on kiva kun hallitsee homman mitä tekee. Teen eri vuoroja, välillä aamuja ja välillä iltoja. Vaihtelu virkistää!”

Primulan avoimet työpaikat (tai vaihtoehtoisesti teksti: Juuri tällä hetkellä meillä ei ole avoimia paikkoja, mutta voit täyttää avoimen hakemuksen tässä.

AVOIN HAKEMUS

 

Käytämme sivustollamme evästeitä. Jatkamalla sivustolla, hyväksyt evästeiden tallentamisen laitteellesi. Lisätietoja